Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ

Καλύτερα δεν θα μπορούσε να είναι. Άφησα τα προετοιμασμένα χειρόγραφα στην άκρη. Τα ζεστά βλέμματα που με αγκάλιαζαν, τα χείλη που χαμογελούσαν, τα πρόσωπα που πλημμύριζαν συγκίνηση, έγιναν χέρια, αγκαλιές, που με έκλεισαν μέσα τους με φροντίδα και τρυφερότητα.

Όλοι κι ο καθένας ξεχωριστά, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, συνάδελφοι και συνμπλόγκερς, ακόμα και πελάτες που βρέθηκαν τυχαία κι έμειναν, όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του κι όλοι μαζί με την καρδιά τους, συνέβαλαν στο να δημιουργηθεί χτες το βράδυ μια ατμόσφαιρα τόσο ζεστή, ώστε τα τυποποιημένα λόγια αχρηστεύτηκαν. Μίλησαν τα μάτια κι οι καρδιές κι ήταν τα λόγια αυθόρμητα, φορτισμένα με συναισθήματα, φορτωμένα με επίθετα και υπερθετικούς.

Τους ευχαριστώ όλους θερμά!

Ίσως είναι η καταλληλότερη στιγμή, ο VOUDAS ν’ αναπαυτεί για πάντα γαλήνιος κι ευτυχισμένος μέσα σ’ αυτές τις ζεστές αγκαλιές, κρατώντας σφιχτά στο στήθος του σαν φυλαχτό όλη τη γλύκα και την ομορφιά που του προσφέρθηκε απλόχερα…
Σας ευχαριστώ όλους θερμά!

Καλές γιορτές με υγεία για όλους!

15 σχόλια:

  1. Μακάρι αυτή η αγκαλιά να κρατήσει για πάντα
    Καλές γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Vam: Ευχαριστώ! Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λίγες φορές έχω λυπηθεί πού δεν μπόρεσα να πάω κάπου όπως στην περίπτωση σου.
    Ελπίζω για σένα στα καλύτερα που θα έρθουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και από εδώ καλοταξειδο σε αγορές και καρδιές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να καταλάβω ... το κλείνεις το μπλογκ λέγοντας οτι θα αναπαυτεί ο VOUDAS ???
    Καλή Χρονιά εύχομαι, γεμάτη με καλές στιγμές και απαλλαγμένη απο κακές, γεμάτη χαμόγελα όπως στην παρουσίαση του βιβλίου σου και γεμάτη με ζεστούς ανθρώπους.
    Να σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Green: Δεν πειράζει, συμβαίνουν αυτά, καλέ μου φίλε! Ελπίζω το βιβλίο να σ' αρέσει! Καλή Πρωτοχρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @fractal: Ευχαριστώ πολύ για όλα! Να είσαι καλά και να έχεις μια ευτυχισμένη, δημιουργική και χαρούμενη νέα χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Tzonakos: Μμμμμμ το έπιασες το υπονοούμενο, φίλε Τζόνυ!!! Δέχομαι όμως πολλές απειλές από φανατικούς... VOUDΑιστές και προβληματίζομαι! Θα δούμε με τη νέα χρονιά!... Σου εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα για σένα και τους αγαπημένους σου! Καλή χρονιά με υγεία και χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή χρονιά κί εδώ... και πάλι...
    Ψάξε, ψάξε... για να με βρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @conscious: Αυτό δεν είναι μόνο έκπληξη! Είναι τίναγμα της μπάνκας στον αέρα! Κίνηση ματ, μ' ένα μόνο κλικ του ματιού! Καλή χρονιά με πολλές ευαίσθητες πλην όμως αισιόδοξες κι ελπιδοφόρες αναρτήσεις!!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευάγγελε...
    "έσκισα τις σάρκες μου" για να έρθω αλλά δεν τα κατάφερα λόγω πολλής δουλειάς και μεγάλης κίνησης. Όσο για το βιβλίο που διαβάζω τώρα θα ήθελα να σου τα πω από κοντά μιας και έμαθα πολλά για σένα. Όπως ότι ήμουν σίγουρος πως κάποτε συναντιόμασταν στον ίδιο χώρο και δεν μπορούσα να το θυμηθώ. Τελευταία όμως διαπίστωσα ότι είχα δίκιο! Τα υπόλοιπα από κοντά.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε Δημήτρη, σε καταλαβαίνω απόλυτα!... 'Ηταν μια δύσκολη μέρα για μετακινήσεις (κι αν θέλεις, αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που χάρηκα πολύ για την επιτυχία της εκδήλωσης). Θα χαρώ πολύ να μάθω πού είχαμε συναντηθεί! περιμένω νέα σου λοιπόν! (....Και τις εντυπώσεις απ' το βιβλίο!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλή επιτυχία.. Ευάγγελος... και καλώς σε βρήκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ωραίο μπλογκ! καλώς ώρισες στο δικό μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή